Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Το διήμερο του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, στο Καρπενήσι - Ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση

Στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων του Κινήματος Αλλαγής στην Περιφέρεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Παύλος Χρηστίδης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο Καρπενήσι.1

Την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, είχε διαδοχικές επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό, τους δημάρχους Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη και Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή, τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του δήμου Καρπενησίου που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννη Σταμάτη, συνδικαλιστικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού. Επίσης, συναντήθηκε με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ευρυτανίας σχετικά με τις εκλογές.kinal11

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση της κεντροαριστεράς τα τελευταία χρόνια στην Ευρυτανία, ήταν αυτή που έγινε την Τρίτη 2/10/2018, στα γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Καρπενήσι με κεντρικό ομιλητή τον κ. Παύλο Χρηστίδη.

Το ισόγειο της Μάρκου Μπότσαρη 1 (πίσω από την Εθνική Τράπεζα) ήταν γεμάτο, τόσο από ψηφοφόρους του λεγόμενου «παλαιού ΠΑΣΟΚ», όσο και από νεότερους ανθρώπους, που θέλησαν να ακούσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με έναν πολιτικό της γενιάς τους.

2

4

10

11

Ο -δικηγόρος στο επάγγελμα- κ. Χρηστίδης επέρριψε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία και ιδίως στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που «δανειζόταν σαν να μην υπάρχει αύριο», με αποτέλεσμα η χώρα να εισέλθει στα μνημόνια το 2010.

Η Ελλάδα, σημείωσε, θα μπορούσε να είχε βγει από τη σκληρή επιτήρηση πολύ νωρίτερα, εάν ακολουθούσε τον δρόμο της πολιτικής συνεννόησης γύρω από αυτονόητες αλλαγές, αλλά και ο κ. Σαμαράς με τη ΝΔ και ο κ. Τσίπρας με το Σύριζα έταζαν «Ζάππεια» και «Θεσσαλονίκες», εφαρμόζοντας τελικά σκληρότερα και αχρείαστα μνημόνια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 μέχρι σήμερα, επέλεξε, αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια και σαφήνεια, να διχάσει και να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά τα οποία μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος και η χώρα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

 3

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ παραδέχθηκε πως το κίνημα έκανε λάθη, ωστόσο τόνισε πως «οι ευθύνες που αναλάβαμε ήταν ευθύνες πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μας αναλογούσαν». «Έχει έρθει η ώρα, λοιπόν», σημείωσε, «…να ξαναβάλουμε το τρένο της προοδευτικής παράταξης στις σωστές ράγες -και αυτό κάνουμε συστηματικά από το 2015, όταν ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά».

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ, καθώς και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ κ Παύλου Χρηστίδη, στα «Ευρυτανικά ΝΕΑ» που κυκλοφορούν.

6

7

25