Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Νέο Δ.Σ. στον σύλλογο Μοναστηρακιωτών Αγράφων

Μετά τις αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Μοναστηρακιωτών Αγράφων. Στη θέση του προέδρου παραμένει ο κ. Νίκος Χρυσικός. Το Δ.Σ έχει ως εξής:monastiraki-agrafa1-0

 

Πρόεδρος: Χρυσικός Νικόλαος του Λάμπρου, Αντιπρόεδρος: Θεοδωρογιάννης Θωμάς του Κωνσταντίνου, Γεν. Γραμματέας: Τόλης Γεώργιος του Αποστόλου, Ταμίας: Τόλης Όθωνας του Λάμπρου, Μέλη: Μπακογιάννης Βασίλης του Δημητρίου, Κάππα Ελένη του Ιωάννη, Κοκορδέλης Ιωάννης του Ευάγγελου, Αναπληρωματικά: Θεοδωρογιάννης Παναγιώτης του Δημητρίου, Μπακογιάννη Μαρία του Αργυρίου & Χρυσικός Γεώργιος του Δημητρίου.

«Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τους χωριανούς μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και σας καλούμε όλους σας, σε μία πολύ καλή συνεργασία χωρίς φασαρίες και γκρίνιες. Κάθε παλιά διαφωνία στα ‘σκουπίδια’ και όλοι μαζί από σήμερα και στο εξής να πάμε το χωριό μας πιο ψηλά. Σας καλούμε από τώρα σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας, να δίνεται βροντερό παρών, όπως εμείς ξέρουμε, μέσα σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Είμαστε λίγοι. Δεν μας περισσεύει κάνεις», αναφέρει σε σχετικό μήνυμα το νέο Δ.Σ.