Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ευρυτανικοί σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

basilopita-2019-4

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ευρυτανίας καλεί τα μέλη του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.30 το πρωί, στα γραφεία του (οδός Ζαχαρία Παπαντωνίου 1), για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Στην εκδήλωση καλούνται να παραβρεθούν και συνάδελφοι που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στον Σύλλογο», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

 

ΕΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΣ Καρπενησίου καλεί του αθλητές και τα μέλη του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία θα γίνει στο Χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου (κάτω μπαρ), στο Βελούχι, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 12.00.


ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΔΙΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Το ΔΣ του συλλόγου προσκαλεί μέλη και φίλους του ΠΦΣΚ στην εκδήλωση κοπής της πίτας του, που θα γίνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 18.00, σε κατάστημα στον Αγ. Νικόλαο (Λάσπη).

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Νέων Τριποτάμου «Η Τατάρνα», διοργανώνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Τριποτάμου. «Σας περιμένουμε με ζωντανή μουσική από τα μέλη του συλλόγου και δωρεάν ποτό και φαγητό», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΥΣΙΩΤΩΝ

Ο Σύλλογος Απανταχού Προυσιωτών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Πάρνων», στην Ομόνοια (οδός Χαλκοκονδύλη 21 & Γ' Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και τελετή βράβευσης των νέων φοιτητών με καταγωγή από τον Προυσό.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΩΝ

Για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9.00 το βράδυ έχει προγραμματιστεί ο ετήσιος χορός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Αμπλιανιτών «Η Αγία Παρασκευή».

Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο «Λάμψη» (Πάρνηθος 279), Αχαρνές Αττικής.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ»

Την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ευρυτάνων «Η Καλλιάκούδα».

Η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΗΝΙΟΧΟΣ» (οδός Βερανζέρου 26, Ομόνοια) και θα περιλαμβάνει, εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας, παρουσίαση του ψηφιακού δίσκου (DVD) με τα 160 πρώτα τεύχη του περιοδικού «Χωριάτικοι αντίλαλοι» για την σαρανταετία 1978-2018, καθώς και βράβευση των πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών με καταγωγή από τα χωριά της περιοχής για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.  Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977817587 (Χρήστος Γιαννακόπουλος).