Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Από τους Κορυσχάδες ανακοινώνει σήμερα (Τετάρτη 13/2) τους υποψηφίους του ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς

Προεκλογική επίσκεψη στην Ευρυτανία πραγματοποιεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Στερεά… Υπεροχής", θα ανακοινώσει και το πλήρες ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας.anagnostakis-evritania-ypopsifioi1-0

ΦΩΤΟ. Ο Δημ. Αναγνωστάκης στην κεντρική εικόνα. Από πάνω αριστερά οι υποψήφιοι: Κ. Μπίκας, Γ. Ξυραφάκης, Ν. Λαθύρης, Μ. Μπερμπερής & Στ. Μάκκα 

Η επίσκεψη του κ. Αναγνωστάκη στην Ευρυτανία είναι η δεύτερη που πραγματοποιεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη Στερεά Ελλάδα. Η πρώτη ήταν την Παρασκευή 23/11/2018, όποτε μάλιστα παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα “Ευρυτανικά Νέα”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης του ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΣΤΕΡΕΑ... ΥΠΕΡΟΧΗΣ” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης, θα παρευρεθεί στο Καρπενήσι στις 13/2/2019, ημέρα Τετάρτη.

Το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και το Θεραπευτήριο. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του νομού, δίνοντας το στίγμα της εκλογικής ατζέντας του τόσο σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής, όσο και σε επίπεδο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Στις 6:30 το απόγευμα, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στους Κορυσχάδες, δίπλα στο ιστορικό Σχολείο, θα γίνει κεντρική ομιλία και παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την Ευρυτανία.

ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Όπως έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα, στον συνδυασμό του κ. Αναγνωστάκη στο ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας συμμετέχουν ο Μωυσής Μπερμπερής, πολιτικός μηχανικός, η Σταυρούλα Μάκκα, έμπορος, και ο Γιώργος Ξυραφάκης, συνταξιούχος πρ. τραπεζικός υπάλληλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες των "Ευρυτανικών Νέων", τα νέα ονόματα που θα ανακοινώσει ο κ. Αναγνωστάκης την Τετάρτη στους Κορυσχάδες, θα είναι τα εξής:

Κώστας Μπίκας, πρώην αστυνομικός, γνωστός για την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική· πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας.

Τέλος, στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο Νίκος Λαθύρης, 56 ετών, με καταγωγή από την Παλαιοκατούνα. Ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, υπηρέτησε και στην Π.Υ. Καρπενησίου. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.