Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Εγκαινιάζει το πολιτικό της γραφείο στο Καρπενήσι, η υποψήφια βουλευτής Θωμαΐς Οικονόμου. Εκδήλωση την Κυριακή 10 Μαρτίου

Η κα Θωμαΐς Οικονόμου, υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, εγκαινιάζει το πολιτικό της γραφείο στο Καρπενήσι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι και προσκαλεί όλους τους Ευρυτάνες στην εκδήλωση των εγκαινίων.

oikonomou-thomais-ypopsifia1

Πρόκειται για την πρώτη πολιτική κίνηση που γίνεται στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν: κατά τον κύριο Τσίπρα τον Οκτώβριο του 2019, κατά  άλλους οποιαδήποτε χρονική στιγμή, από τούδε και στο εξής.

Η κυρία Οικονόμου τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, έχει οργώσει την Ευρυτανία και παραβρίσκεται σε κάθε εκδήλωση Ευρυτάνων, όπου και αν αυτοί βρίσκονται. Έχει, όπως η ίδια τονίζει στους Ευρυτάνες που συναντά, ταχθεί στην "...ανάγκη να βοηθήσουμε τον τόπο μας που παραπαίει, μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης και της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής”.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, έγινε από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 3 Φεβρουαρίου 2019, όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Καρπενήσι και ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ο κ. Κλεομένης Λάππας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου και ο νυν βουλευτής Ευρυτανίας κ Κώστας Κοντογεώργος.

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της μονοεδρικής της Ευρυτανίας για τις επόμενες Εθνικές εκλογές, κάνοντας πράξη με συνέπεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα, την ανανέωση που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό", δήλωσε η ίδια σε ανάρτησή της, στην προσωπική της σελίδα στα κοινωνικά μέσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νομού Ευρυτανίας, κα. Θωμαΐς Γ. Οικονόμου, Ιατρός, Πλαστική Χειρουργός, η οποία επιλέχθηκε από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από το 'Μητρώο Στελεχών' του κόμματος, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

"Θα είναι για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του Πολιτικού μου Γραφείου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην οδό Ζηνοπούλου 1 στην Κεντρική Πλατεία του Καρπενησίου. Σας περιμένω.".