Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το απόγευμα της Κυριακής (24/3) ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ο Νίκος Σουλιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου

Την ανακοίνωση του συνδυασμού του "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ", προγραμματίζει για την επόμενη Κυριακή ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, όπου θα ανακοινωθούν και τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου.souliotis-portreto1

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, εξάλλου, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάρχου Καρπενησίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει συμπληρώσει τα περισσότερα από τα 42 άτομα που απαιτούνται για το ψηφοδέλτιό του στον δήμο Καρπενησίου, με σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση. "Ο τόπος μας ακόμα πιο ψηλά", είναι το σλόγκαν του ψηφοδελτίου.

Επίσης, θα γίνει αναλυτικός απολογισμός του έργου της θητείας Σουλιώτη στον δήμο Καρπενησίου, με την προβολή έργων που έχουν ολοκληρωθεί, έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και των στόχων της νέας θητείας.

Στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν (Τετάρτη 20/3/2019) θα διαβάσετε αναλυτικό, 2σέλιδο ρεπορτάζ για τους υποψήφιους του συνδυασμού Σουλιώτη, την "παλιά φρουρά" που θα δοκιμάσει την επανεκλογή και τα νέα ονόματα που επιλέχθηκαν για να προσδώσουν ανανέωση στο ψηφοδέλτιο.

ETN 2003_001_CMYK