Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Ο Νίκος Σουλιώτης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο

Παραμονή εθνικής επετείου, το απόγευμα της Κυριακής, 24 Μαρτίου 2019, ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος για τον δήμο στις προσεχείς εκλογές, Νίκος Σουλιώτης, παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων που στελεχώνουν τον συνδυασμό του «Δύναμη Ανανέωσης».

1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ήταν κατάμεστο από φίλους του συνδυασμού, ψηφοφόρους, υποψηφίους του συνδυασμού, συγγενείς και φίλους αυτών, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Περιφερειάρχης Στερεάς και υποψ. δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.

«Είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά», σημείωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Ν. Σουλιώτης, που έκανε έναν απολογισμό 5ετίας και περιέγραψε το όραμα της ομάδας του για την επόμενη ημέρα, «…μιας ομάδας που υπερβαίνει τις κομματικές ταυτότητες και προτάσσει τη συνεννόηση, μιας ομάδας ανανεωμένης και ταυτόχρονα έμπειρης, που ενισχύθηκε από νέους οι οποίοι αγαπάνε, πονάνε και μένουν σ´ αυτόν τον τόπο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

3

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση βίντεο απολογισμού της θητείας Σουλιώτη στον δημαρχιακό θώκο, ενώ αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, που, ανάμεσα στ’ άλλα, έκανε λόγο για έναν «δήμο - πρότυπο» και μίλησε για μια ομάδα, με επικεφαλής τον Νίκο Σουλιώτη, που συνδυάζει "την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, την πολύτιμη γνώση με μια δυναμική ανανέωσης, την προσφορά και αγάπη για τον τόπο".

7

Μετά το πέρας των ομιλιών, έγινε η παρουσίαση -κατά αλφαβητική σειρά- των υποψηφίων του συνδυασμού. Ανακοινώθηκαν συνολικά 33 ονόματα· το προσεχές διάστημα ο συνδυασμός αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

4

5

6

Στα Ευρυτανικά Νέα της Τετάρτης 27 Μαρτίου, θα διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ και ΟΛΑ τα ονόματα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου, Νίκου Σουλιώτη