Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εμπειρίες υψηλού επιπέδου για τους δύο (2) οδηγούς της ΑΛΑΚ που συμμετείχαν στον 1ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift

Πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις επεφύλασσε για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο πρώτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift για την κατηγορία Pro και για το Κύπελλο της Street Legal, που έγινε στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Εκεί βρέθηκαν και δύο (2) οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου, που πήραν το βάπτισμα του πυρός στη διοργάνωση, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Πάνος Ράπτης, με Nissan 200sx, πέτυχε μια αξιόλογη εμφάνιση, κατετάγη 4ος στα μόνα βαθμολογημένα και πέρασε στη 16αδα, όπου νίκησε στο πρώτο πέρασμα στα διπλά μπαίνοντας στην 8αδα. Εκεί, στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου», μετά από δύο προσπάθειες έχασε στις λεπτομέρειες τερματίζοντας συνολικά 7ος στην κατηγορία του.alak-raptis-tsiakas11

Ο Κώστας Τσιάκας, με Opel Ascona, αντιμετώπισε ορισμένα μηχανικά προβλήματα και κατέλαβε την 16η θέση, αφού έμεινε εκτός στο πρώτο διπλό βαθμολογημένο πέρασμα στην κατηγορία street legal.