Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) «Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο & ο λαός θα εμπιστευτεί ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε από το Καρπενήσι ο Παν. Κουρουμπλής

Επίσκεψη στο Καρπενήσι πραγματοποίησε, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο βουλευτής, τ. υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής  με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.1

Το πρωί είχε σειρά επαφών με φορείς του τόπου, καθώς βρέθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, τη Μητρόπολη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση και συναντήθηκε με εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Στις 12.00 το μεσημέρι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Ευρυτανίας ΣΥΡΙΖΑ, στο Καρπενήσι. Εκεί, διαβεβαίωσε ότι οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ «…δεν έχει λόγο να επισπεύσει τις εκλογές».

Εμφανίστηκε δε αισιόδοξος ότι η παράταξη του Αλ. Τσίπρα θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι οι δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν (όπως δεν έκαναν και το 2015, όπως είπε) το πραγματικά κλίμα μεταξύ των ψηφοφόρων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

3

Σχολιάζοντας τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του δήμου Καρπενησίου, έψεξε τη νυν δημοτική αρχή για τη μικρή, όπως είπε, απορρόφηση πόρων από τα προγράμματα «Φιλόδημος» (Ι και ΙΙ), ένα χρηματοδοτικό εργαλείο που είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Μιλώντας για την Ευρώπη, στάθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα η Ε.Ε., με τον ευρωσκεπτικισμό να αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» και την απειλή στα θεμέλια που έχουν οικοδομηθεί όλες αυτές τις δεκαετίες.

Χαρακτήρισε «έντιμο συμβιβασμό» τη συμφωνία του 2015, παρότι αντίθετη προς τις ιδεολογικές γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ· ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποδείχθηκαν ανθεκτικοί «…και όχι μια σύντομη παρένθεση», πρόσθεσε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

4

11

5

6

7

8

9

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη Κουρουμπλή, θα δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοση της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019