Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Από το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, ο Φάνης Σπανός παρουσίασε τους υποψήφιους της Ευρυτανίας

Το βράδυ της Τετάρτης, 10 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού του Φάνη Σπανού, υποψήφιου περιφερειάρχη, για την Ευρυτανία. Την ίδια ημέρα, νωρίτερα, είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στο Καρπενήσι και είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων.1

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο γεμάτο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο και ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, με την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας». Μετά την ολοκλήρωσή της, έγινε η παρουσίαση των πέντε (5) υποψηφίων της Ευρυτανίας, καθένας από τους οποίους απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό και έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς του.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο βουλευτής Ευρυτανίας, Κων/νος Κοντογεώργος, δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές κ.α.

Ομιλία Σπανού

Ο Φ. Σπανός προέβη σε έναν απολογισμό πεπραγμένων της νυν περιφερειακής αρχής όσον αφορά στην Ευρυτανία και φανέρωσε τις προθέσεις και τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα. Ψηλά στη λίστα τοποθέτησε τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι, άξονας για τον οποίο η Περιφέρεια εργάζεται σε 4 βασικά τμήματα, όπως είπε: Σήραγγα Τυμφρηστού - Νεοχωράκι (στη φάση μελέτης), Παράκαμψη Μακρακώμης (παραδόθηκε), Καστρί - Σταυρός (στη φάση μελέτης) και νότια πρόσβαση στον Ε65 (ξεκινά η κατασκευή του έργου).

5

Απαρίθμησε επιπλέον σημαντικά οδικά έργα που υλοποιούνται ή αναμένεται να ξεκινήσουν και χαρακτήρισε «μεγάλη επένδυση» για την Περιφέρεια τον τουρισμό. Έκανε, ακόμα, λόγο για την αγροδιατροφή, την υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη και όσα η Περιφέρεια έχει επιτύχει, ενώ στάθηκε επίσης στον τομέα του πολιτισμού (μουσεία σε Καρπενήσι, Βελωτά κ.α.), την Πολιτική Προστασία και την Επιχειρηματικότητα.

6

Οι πέντε (5) υποψήφιοι

Ακολούθησε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ευρυτανίας του συνδυασμού του Φάνη Σπανού. Υποψήφιοι είναι οι:

Γιάννης Αντωνίου, αθλητής εθνικής ομάδας στη χιονοδρομία & φοιτητής ΤΕΦΑΑ

Κατερίνα Καλαντζή, δασοπόνος, περιφερειακή σύμβουλος, υπάλληλος δασαρχείου

Γιώργος Παπαδήμος, υπάλληλος δήμου Αγράφων

Ντόρα Ράπτη, ιδιωτική υπάλληλος, και

Αριστείδης Τασιός, αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, οικονομολόγος

---------------

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 25ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΑΝΟΥ

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

17

7

8

9

11

12

13

14

15

16