Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Σε κλίμα αισιοδοξίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου, Δημήτρης Λερογιάννης, εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο

Το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου, 13 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας 2020», κ. Δημήτρης Λερογιάννης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, που στεγάζεται στην οδ. Κοτσιμπού 4, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, στο κέντρο της πόλης.1

Η αίθουσα και ο προαύλιος χώρος γέμισαν από φίλους και ψηφοφόρους του συνδυασμού, ενώ στο φόντο, πίσω από τον Δ. Λερογιάννη, στέκονταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Αισιοδοξία και πίστη για νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές εκπορεύονταν τόσο στις συζητήσεις των παρευρισκόμενων όσο και στα λεγόμενα όσων πήραν τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό, πριν την κεντρική ομιλία του Δ. Λερογιάννη.

Στο βήμα ανέβηκαν, οι πρ. δήμαρχοι κ.κ Γιάννης Παπαδόπουλος και Βασίλης Καραμπάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ Καρπενησίου, κ. Γιάννης Σταμάτης, ο πρ. δήμαρχος Φουρνάς κ. Ηλ. Παπουτσόπουλος κ.α., ενώ τη στήριξή τους στην «ομάδα Λερογιάννη» εξέφρασαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ (κ. Μαντέκας), του ΚΙΝΑΛ ( κ. Τριανταφύλλου), του ΠΟΤΑΜΙΟΥ (κ. Μανίκας) και ο κ. Ντίνος Μπομποτσιάρης.

Πλήρες ρεπορτάζ στα Ευρυτανικά ΝΕΑ της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

19

ler-eg-1

16

17

ler-eg-2

ler-eg-3

ler-eg-8

ler-eg-7

ler-eg-6

ler-eg-5

18

ler-eg-4

20