Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

ev media-logo

Ντέρμπι Σπανού - Γκλέτσου «βλέπουν» τώρα οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εκλογές στην Περιφέρεια

Λιγότερες από σαράντα ημέρες απομένουν πλέον για τη διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου, όπου θα στηθούν τέσσερις κάλπες (για Δημοτικές, Κοινοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές).ypopsifioi-perifereia-kolaz1

Όπως έχουν γράψει ξανά τα "Ε.Ν.",, στο «παιχνίδι» των εκλογών έχουν μπει και οι στοιχηματικές εταιρείες, που προσφέρουν μια σειρά από επιλογές και, εν πολλοίς, δίνουν μια εικόνα του κλίματος, δίχως φυσικά να διεκδικούν το… αλάθητο.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις τελευταίες εβδομάδες έχει παγιωθεί, από τους μπουκ, ένα σκηνικό αποδόσεων που προεξοφλούν ντέρμπι ανάμεσα στον Φάνη Σπανό και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», που αποτελεί συνέχεια του συνδυασμού «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» (του Κώστα Μπακογιάννη) δίδεται για νικητής των εκλογών σε απόδοση 1.70, την ίδια που ο επικεφαλής της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης» προσφέρεται στο 2.15· με απλά λόγια, εκτιμούν οι μπουκ ότι οι δυο τους, Σπανός και Γκλέτσος, θα διεκδικήσουν σχεδόν επί ίσοις όροις την Περιφέρεια.

Αν και αρχικά, το όνομα του Δημήτρη Αναγνωστάκη, υποψήφιου περιφερειάρχη με τον συνδυασμό «Στερεά… Υπεροχής», λογίζονταν ως δεύτερο φαβορί, πλέον δίδεται στην τρίτη θέση με απόδοση 20, ενώ στο μεγάλο 30 προσφέρεται η πιθανότητα νίκης της Κατερίνας Μπατζελή. Τέλος, 50 φορές το ποντάρισμά του δίνει η εκλογή του Κώστα Μπασδέκη (ΚΚΕ).

stoiximan perifereia12