Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Η ΝΔ δεν θα προβεί σε καμία περικοπή μισθών και δώρων», διαβεβαίωσε από το Καρπενήσι ο Χρήστος Σταϊκούρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για μια σειρά από ζητήματα του νομού Ευρυτανίας και παράλληλα να αναπτύξει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα, είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, που μαζί με τοπικά στελέχη και υποψήφιους της παράταξης, περιόδευσε ανήμερα Μεγ. Τρίτης (23/4) στο Καρπενήσι.staikouras-node-grafeia1

Το πρωί παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ και αργότερα είχε συναντήσεις σε Αντιπεριφέρεια, Δημαρχείο και Θεραπευτήριο Χρ. Παθήσεων.

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έφθασε στο Καρπενήσι στις 10.00 το πρωί και λίγο αργότερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Κώστα Λαθύρη, του Βουλευτή Ευρυτανίας και εκ νέου υποψήφιου κ. Κώστα Κοντογεώργου, του υποψήφιου βουλευτή κ. Κλεομένη Λάππα, της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου κας Κατερίνας Καλαντζή, του τομεάρχη ν. Ευρυτανίας κ. Στέλιου Κανέλλου κ.α.

Εκεί παρουσίασε τους βασικούς άξονες που έχει σχεδιάσει η ΝΔ με στόχο την ανάπτυξη, απάντησε σε ερωτήσεις για τις εκλογές, την Ευρυτανία, τους υποψηφίους του κόμματος κ.α.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε, πως οι ψηφοφόροι πρέπει να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να εκφράσουν τη στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ («θέλουμε να είμαστε η θετική ψήφος των πολιτών»), που διαθέτει πολιτική βούληση και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, όπως τόνισε.

Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο και υπογράμμισε πως η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα προβεί σε καμία περικοπή μισθών και δώρων. Απαντώντας σε ερώτηση των «Ευρυτανικών Νέων» για τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά την Ευρυτανία, ψηλότερα στη λίστα τοποθέτησε τη βελτίωση των υποδομών και κυρίως της προσβασιμότητας από και προς τον νομό, με προμετωπίδα τον οδικό άξονα Λαμία-Καρπενήσι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Αναλυτικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν τη Μεγ. Τετάρτη 24/4/2019