Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Οι δίμηνοι συμβασιούχοι στον δήμο Καρπενησίου και ο χειριστής που προσέλαβε η Π.Ε. Ευρυτανίας

dimarxeio-nomarxia-collage1

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Τα άτομα που θα καλύψουν τις πρόσκαιρες ανάγκες του δήμου στον δημοτικό φωτισμό και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, ανακοίνωσε ο δήμος Καρπενησίου.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κ. Ανατζούτσουλα ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτρολόγων (Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος Α’ Ειδικότητας), ο οποίος θα συνδράμει στην ενίσχυση του προσωπικού που ασχολείται στον δημοτικό φωτισμό κατά την εορταστική περίοδο που διανύουμε, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτροδότησης εξωτερικών χώρων, και την Γεωργία Α. Παλαιού, ειδικότητας ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων, που θα κληθεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των Παιδικών Βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου.

Οι εν λόγω συμβασιούχοι, που ήταν και οι μοναδικοί που κατέθεσαν αίτηση για την  πλήρωση των θέσεων, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους για δύο μήνες, και συγκεκριμένα μέχρι 24 Ιουνίου 2019.  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Την πρόσληψη ενός ατόμου, εξάλλου, ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (γκρέιντερ), ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας. Η σύμβαση είναι 8μηνης διάρκειας και σκοπό έχει την κάλυψη εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Χριστόπουλο του Δημητρίου, που θα απασχοληθεί με έδρα το Καρπενήσι, για το διάστημα από 25 Απριλίου έως 24 Δεκεμβρίου 2019.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προϋπολογισμού εξόδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.