Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) Ανανέωση της εμπιστοσύνης ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Νίκος Σουλιώτης, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού του «Δύναμη Ανανέωσης», ψηφοφόρων και φίλων της ομάδας, ο δήμαρχος Καρπενησίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Σουλιώτης, εγκαινίασε, το βράδυ της Παρασκευής (3/5), το εκλογικό του κέντρο, στην οδό Ζηνοπούλου.1

Σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, ο κ. Σουλιώτης προέβη, στην ομιλία του, σε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του από το 2014 μέχρι σήμερα, και ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών, ώστε «…να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά». Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, η υποψήφια δήμαρχος Αγράφων κα Χρυσούλα Σουλιώτη, η πρ. υπουργός κα Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

8

Δεσμεύσεις για την επόμενη ημέρα

Όπως και στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του (στο Συνεδριακό Κέντρο), ανακοίνωσε μια σειρά από δεσμεύσεις με κοινωνικό πρόσημο, για την επόμενη ημέρα της θητείας του. Η δημοτική αρχή θα απαλλάξει πλήρως από τα δημοτικά τέλη τις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ οι τρίτεκνες θα έχουν μείωση 50%», υποσχέθηκε, και αναφέρθηκε στη δημιουργία «Τράπεζας γης»: ο δήμος θα καταγράψει όλα τα ανεκμετάλλευτα αγροτεμάχια και θα τα παραχωρήσει σε νέους αγρότες.

Ανακοίνωσε την ίδρυση κέντρου υποστήριξης νέων αγροτών για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τη διασύνδεση τους με την αγορά, δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας με στόχο την προσέλκυση επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Μίλησε ακόμα για το πρόγραμμα hope genesis, για την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού, σημείωσε πως ο δήμος θα επιμείνει στη διεκδίκηση ενός ακόμη Πανεπιστημιακού Τμήματος, αναφέρθηκε στην αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου κ.α.

10

Ευθείες βολές Σουλιώτη

Στην ίδια ομιλία, o υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους και να ψέξει τον βασικό του ανταγωνιστή για τον δήμο, κ. Δημήτρη Λερογιάννηγια την κομματική στήριξη που έχει λάβει ο συνδυασμός του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…στα εγκαίνια του δικού μας κέντρου δεν θα ακούσετε κομματικούς εκπροσώπους να χαράζουν κομματικές γραμμές και να επιβάλλουν κατευθύνσεις, αλλάζοντας την πορεία του τόπου μας προς το 1985».

Απευθυνόμενος δε προς το ακροατήριο, αναρωτήθηκε: «Θα αλλάξουμε πορεία προς τα πίσω, με τις νοοτροπίες του παρελθόντος, τις λαϊκίστικες πρακτικές και τις κομματικές δεσμεύσεις, ή θα συνεχίσουμε μπροστά πηγαίνοντας τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει;».

«Θα εμπιστευτούμε», πρόσθεσε ο κ. Σουλιώτης, «το μέλλον των παιδιών μας σε… μαθητευόμενους μάγους και καθοδηγούμενους, τάχα, από έμπειρους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι μεσουράνησαν σε μια περασμένη Ελλάδα;». «Φυσικά, όχι», απάντησε και έδωσε το σύνθημα για παροχή στήριξης στον συνδυασμό του την Κυριακή 26/5.2

3

4

5

6

13

7

8

11

12