Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

"Φουντώνει" ο προεκλογικός αγώνας στα Άγραφα, εκδηλώσεις και εγκαίνια για τους υποψήφιους δημάρχους

Τρεις δημοτικοί συνδυασμοί, όπως άλλωστε αναμένονταν, κατατέθηκαν στον δήμο Αγράφων. Πρόκειται για τους συνδυασμούς: «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΓΡΑΦΩΝ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο, τον νυν δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο  Μπαμπαλή, «ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» με υποψήφια δήμαρχο τη δικηγόρο κα Χρυσούλα Σουλιώτη και «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αλέξη Καρδαμπίκη. dimarxoi-agrafwn-collage1

Από αριστερά: Ο υποψήφιος δήμαρχος, νυν δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, η υποψήφια δήμαρχος Αγράφων κα Χρυσούλα Σουλιώτη, & ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης


Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, με τον νέο νόμο που ισχύει, ο δήμος Αγράφων χάνει έξι (6) έδρες από το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο πλέον θα είναι 21μελές. Συνεπώς, το κυνήγι του σταυρού είναι περισσότερο έντονο, καθώς μειώθηκαν οι έδρες, αλλά παράλληλα μειώθηκε και ο αριθμός των υποψηφίων που ο κάθε συνδυασμός δύναται να καταθέσει. Προσεχώς, οι 3 υποψήφιοι διοργανώνουν εκδηλώσεις παρουσίασης συνδυασμών - υποψηφίων και εγκαίνια εκλογικού κέντρου.

Στη Δυτική Φραγκίστα έχει στήσει το εκλογικό της κέντρο η κα Χρυσούλα Σουλιώτη: σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ, στη Δυτ. Φραγκίστα.

Σε ανακοίνωση, εξάλλου, του συνδυασμού του κ. Μπαμπαλή, αναφέρονται τα εξής: «Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία Κερασοχωρίου (πλατεία Κώστα Βελή)».

Τέλος, την ίδια ημέρα, Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 11.00 πμ, στο Ραπτόπουλο, ο κ. Καρδαμπίκης θα προβεί στην παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Στα "Ευρυτανικά Νέα" που κυκλοφορούν μπορείτε να δείτε ΟΛΑ τα ονόματα υποψηφίων των συνδυασμών για τον Δήμο Αγράφων (αλλά και δ. Καρπενησίου)