Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Τον αφήνουμε στις παραισθήσεις του». Η απάντηση Λερογιάννη στον Σουλιώτη περί «…μαθητευόμενων μάγων»

Όσο οι ημέρες πλησιάζουν για την 26η Μαΐου, οι τόνοι της αντιπαράθεσης στον δήμο Καρπενησίου ανεβαίνουν, με τους δύο βασικούς διεκδικητές του θώκου κ.κ. Νίκο Σουλιώτη και Δημήτρη Λερογιάννη να επιδίδονται σε ένα άτυπο «πινγκ πονγκ» αντεγκλήσεων. lerogian-souliotis-fadeing

Στη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, στην κεντρική του ομιλία, ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, κ. Σουλιώτης, επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους και απευθυνόμενος προς το ακροατήριο, αναρωτήθηκε: «Θα αλλάξουμε πορεία προς τα πίσω, με τις νοοτροπίες του παρελθόντος, τις λαϊκίστικες πρακτικές και τις κομματικές δεσμεύσεις, ή θα συνεχίσουμε μπροστά πηγαίνοντας τον τόπο μας ακόμα πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει;».

«Θα εμπιστευτούμε», πρόσθεσε ο κ. Σουλιώτης, «το μέλλον των παιδιών μας σε… μαθητευόμενους μάγους και καθοδηγούμενους, τάχα, από έμπειρους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι μεσουράνησαν σε μια περασμένη Ελλάδα;».

Η απάντηση στις αιχμές Σουλιώτη δεν άργησε να έλθει από τον κ. Λερογιάννη, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση και ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ανέφερε τα εξής: «Μας αποκάλεσε 'μαθητευόμενους μάγους’... Μας είπε ότι έχουμε κομματικές δεσμεύσεις... Πρέπει να διαθέτει πολύ χιούμορ ο κύριος Σουλιώτης, που στο site του συνδυασμού του προβάλλει τον πολιτικό του μέντορα κι όχι τον ίδιο!!! Επειδή, όμως, δεν είναι ώρα για αστεία, τον αφήνουμε στις παραισθήσεις του και συνεχίζουμε απερίσπαστοι την προσπάθειά μας».

Με σχεδόν δύο εβδομάδες να απομένουν για την Κυριακή των εκλογών, θεωρείται δεδομένο πως στα δύο στρατόπεδα θα επιχειρηθεί να ενταθεί το κλίμα αντιπαράθεσης -στο πλαίσιο, βέβαια του πολιτικού fair play-, και να υπερτονιστούν τα «κακώς κείμενα» του κάθε συνδυασμού και υποψήφιου δημάρχου...