Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Οι τρεις (3) υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευρυτανίας με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της Χρυσής Αυγής, Χαράλαμπος Γιώτης, ανακοίνωσε το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα". Τρία άτομα ανακοίνωσε για την Ευρυτανία, μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Διώτης.

giotis-xrysi-augi-sterea1

Από την εκδήλωση παρουσίασης της "Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα", στα μέσα Απριλίου, στη Χαλκίδα. Στο βήμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης, κ. Γιώτης

Σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο κ. Γιώτης είναι απόστρατος αξιωματικός του Πυροβολικού και κατάγεται από την Πιτσιωτά Φθιώτιδας. Αποφάσισε να  κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με την "Ελληνική Αυγή" μετά την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. Έχει αποφοιτήσει από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ενώ στη συνέχεια έκανε περαιτέρω σπουδές, δύο μεταπτυχιακά στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Στην Ευρυτανία

Από τρία άτομα συγκροτείται το ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ευρυτανίας με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα” είναι οι: Σταμάτης Κουμεντάκος, Παναγιώτης Μελάς και Ευάγγελος Διώτης.

«Ζητώ από τους συμπατριώτες μου, της Στερεάς Ελλάδας, να με τιμήσουν με την ψήφο τους στηρίζοντας τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να σταματήσουμε την ισλαμοποίηση της περιφέρειάς μας, να σταματήσουμε την "αιμορραγία" που πλήττει τη χώρα μας με τους νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί, να νιώσει ο Έλληνας πολίτης ασφαλής στον τόπο του και στο σπίτι του», τονίζει στο μήνυμά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Γιώτης.