Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Διαμαρτυρία της «Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας» για προεκλογικό βίντεο που «παρουσιάζει μια διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας» για το Αθλητικό Κέντρο

allagi-video propon-diamart

"Αγαπητοί κύριοι,

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ευρυτανίας δεν είχε ποτέ πρόθεση να τοποθετηθεί  για πολιτικά ζητήματα  και κυρίως εν μέσω προεκλογικής περιόδου ούτε το έχει πράξει ποτέ στο παρελθόν. Δυστυχώς όμως σήμερα νιώθουμε υποχρεωμένοι να προβούμε στο ακόλουθο δελτίο τύπου καθώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δημοσίευση συνδιασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η οποία θίγει και προσβάλει τα δικαιώματα μας.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε βίντεο με ειρωνικό τίτλο «Η αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας» το οποίο προβάλει αποσπασματικά και μόνο κάποια επιλεγμένα  προβληματικά σημεία του Αθλητικού Κέντρου παρουσιάζοντας μια διαστρευλομένη εικόνα  της πραγματικότητας.

Θεωρούμε απαράδεκτο στο βωμό των πολιτικών μικροσκοπιμοτήτων να προβαίνει ο οποιοσδήποτε σε μια κίνηση η οποία μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει στον τόπο και το τουριστικό μας προιόν το οποίο όλοι εμείς με κόπο και αγώνα προσπαθούμε να διατηρήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Απο απειρία ή απο λάθος χειρισμούς αυτη την στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στον κλάδο μας λόγω του οτι βρισκόμαστε στην αρχή της αθλητικής τουριστικής περιόδου και οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να δημιουργήσει πτώση στον αθλητικό τουρισμό  θα έχει μεγάλη επίπτωση σε εμας αλλα και στα έσοδα του δήμου και φυσικά σε ολόκληρη την μικρή μας κοινωνία που στηρίζεται σε αυτο το κομμάτι κατα την καλοκαιρινή περίοδο.

Ζητάμε να κατέβει η εν λόγω ανάρτηση άμεσα και συστήνουμε σε όλους τους υποψηφίους να είναι πιο προσεκτικοί σε οποιαδήποτε μελλοντική ανάρτηση."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ