Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Μπακογιάννης: «Είμαι περήφανος για τον Νίκο Σουλιώτη και τη δημοτική του ομάδα» - Ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας. (ΒΙΝΤΕΟ)

souliotis eterodimotes_athina13123

Στους ετεροδημότες Ευρυτάνες της Αθήνας, παρουσίασε τον συνδυασμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου κ Νίκος Σουλιώτης, σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, σε γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται, απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. 

Ωστόσο η ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη, στην κατάμεστη από Ευρυτάνες αίθουσα του ξενοδοχείου, προκάλεσε ενθουσιασμό. Είμαι υπερήφανος για τον Νίκο Σουλιώτη και την ομάδα του για το υψηλό επίπεδο που παρά τις προκλήσεις διατηρούν στον προεκλογικό δημόσιο λόγο, τόνισε. 

Αναφερόμενος στα κονδύλια που διατέθηκαν στον Δήμο Καρπενησίου τα τελευταία 9 χρόνια είπε ότι ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, διπλάσια από όσα έχει πάρει τα τελευταία 4 χρόνια ο δήμος της Αθήνας, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, μια πόλη των 650.000 κατοίκων. "Πολλά σε μας, είναι αυτονόητα, αλλά πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν είναι αυτονόητα", τόνισε.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ