Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγράφων, που διοργάνωσαν εκδηλώσεις σε Κερασοχώρι, Φραγκίστα & Ραπτόπουλο

Τρεις δημοτικοί συνδυασμοί διεκδικούν τον δήμο Αγράφων: «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΓΡΑΦΩΝ» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο, τον νυν δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο  Μπαμπαλή, «ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» με υποψήφια δήμαρχο τη δικηγόρο κα Χρυσούλα Σουλιώτη και «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αλέξη Καρδαμπίκη.dimarxoi-agrafwn-ekdiloseis

Τις προηγούμενες ημέρες, οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι διοργάνωσαν προεκλογικές εκδηλώσεις -στο Κερασοχώρι για την παρουσίαση των υποψηφίων του ο κ. Μπαμπαλής, στη Δυτ. Φραγκίστα για τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου η κα Σουλιώτη και στο Ραπτόπουλο για την παρουσίαση του συνδυασμού του ο κ. Καρδαμπίκης.

Χρυσούλα Σουλιώτη

Τον «χορό» των προεκλογικών εκδηλώσεων στον δήμο Αγράφων άνοιξε, το βράδυ (8.30 μμ) της Παρασκευής, 10 Μαΐου 2019, η υποψήφια δήμαρχος κα Χρυσούλα Σουλιώτη, που εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στη Δυτική Φραγκίστα.

Για έναν συνδυασμό με «ξεκάθαρη γραμμή και ξεκάθαρους ανθρώπους, που μπορούν να φέρουν την αλλαγή, που μπορούν να δημιουργήσουν την ελπίδα για το Όραμα Αναγέννησης σε αυτόν εδώ τον τόπο», έκανε λόγο η επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Αναγέννησης Δήμου Αγράφων».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών υποψήφιοι και δεκάδες ψηφοφόροι του συνδυασμού, καθώς, επίσης, και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ευρυτανίας κ. Λαθύρης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (με το συνδυασμό Αναγνωστάκη) κ. Μπίκας κ.α. «Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική, ξεπερνούσε κάθε προσδοκία και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας στήριξε με την εμπιστοσύνη του», αναφέρει η κα Χρ. Σουλιώτη.

1

2

3

4

5

6

Θεόδωρος Μπαμπαλής

Από το ηλιόλουστο Κερασοχώρι έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 12 Μαΐου 2019. Ο κ. Μπαμπαλής, στην ομιλία του, ανέλυσε όλα όσα έχει πετύχει η Δημοτική αρχή τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην διακυβέρνηση του δήμου, απηύθυνε δε κάλεσμα στους Αγραφιώτες  να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δώσουν την νίκη στην «Ανανέωση Προοπτική» κάνοντας λόγο για «καθαρή και ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη δημοτική αρχή», ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014 τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «…τα Άγραφα  δεν πρέπει να κάνουν βήματα προς τα πίσω».

Στο Κερασοχώρι βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Τασιός, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Καλαντζή, υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι, παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης και δεκάδες φίλοι/ψηφοφόροι του συνδυασμού.

1

2

3

4

5

6

Αλέξης Καρδαμπίκης

Την ίδια ημέρα (Κυριακή 12/5), στις 11.00 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων» κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, παρουσίασε πρόγραμμα και υποψηφίους, σε εκδήλωση που έγινε στο Ραπτόπουλο.

Υποψήφιοι και ψηφοφόροι έδωσαν το παρών και δήλωσαν τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο, ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Τασιός, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (με το συνδυασμό Αναγνωστάκη) κ. Μπίκας κ.α.

1

2

3

4

5

6