Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

“Δείξαμε την αλήθεια”. Ο Δημήτρης Λερογιάννης για το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, εξηγεί γιατί δεν αποτελεί δυσφήμιση για τον τόπο, η ανάδειξη των προβλημάτων

lerogiannis-111

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Δημήτρης Λερογιάννης, μετά τον σάλο που προκάλεσε προεκλογικό βίντεο του συνδυασμού του που προβλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και παρουσιάζει την σημερινή εικόνα των κτηρίων του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου και όχι των γηπέδων που θεωρεί ότι είναι σε καλή κατάσταση και εξ αυτού μάλιστα δεν προβάλλονται στο συγκεκριμένο βίντεο, επανέρχεται με ανακοίνωσή του η οποία έχει ως εξής:

"Ανακοίνωση 14/05/2019.

Με βάση την συζήτηση, που ανακίνησε η προβολή βίντεο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου, από τον συνδυασμό μας, επιθυμούμε να τονίσουμε τα εξής: 

Με το συγκεκριμένο βίντεο ΔΕΝ θίγονται οι εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεΐ, παρά ΜΟΝΟΝ οι κτιριακές εγκαταστάσεις του διοικητηρίου και ο χώρος προπόνησης των αθλητών στίβου! 

Θεωρούμε και είναι «τοίς πάσι γνωστόν» ότι μία αθλητική ομάδα επαγγελματικού επιπέδου ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, από βίντεο δημοτικού συνδυασμού. Αντίθετα! Προκειμένου να καταλήξει σε ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ γίνεται-πολύ χρόνο πριν- ενδελεχής έλεγχος των εγκαταστάσεων από ειδικό προπονητικό team! Οπότε! Το βασικό τουριστικό προϊόν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ.

Η παρέμβασή μας και η κύρια κριτική μας έγκειται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ οι προσπάθειες συντήρησης, ώστε το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ να μην φτάσει στην εικόνα, που εμφανίζεται στο βίντεο!! ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι με την άποψη του συνδυασμού μας συμφωνούν και οι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ του Αθλητικού Κέντρου!"


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

"Σήμερα, Τετάρτη 15/5/2019 λάβαμε την απάντηση του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας 2020», στην από 11/5/2019 επιστολή διαμαρτυρίας μας σχετικά με προβολή βίντεο, το οποίο αφήνει αιχμές για τον Αθλητικό Τουρισμό και την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο.

Η απάντηση τους, έρχεται να μας δικαιώσει για την τοποθέτηση μας, καθώς και οι ίδιοι παραδέχονται την λανθασμένη σύνδεση, από πλευράς τους, του Αθλητικού Τουρισμού με το περιεχόμενο και τον σκοπό της συγκεκριμένης ανάρτησης."