Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Το πλήρες ψηφοδέλτιο, συνολικά 42 υποψήφιοι, του υποψήφιου δημάρχου κ. Νίκου Σουλιώτη

Τρεις συνδυασμοί διεκδικούν τον δήμο Καρπενησίου. Ο νυν δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης με τον συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ", ο Δημήτρης Λερογιάννης με τον συνδυασμό "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 2020" και ο Δημήτρης Γκορόγιας με τον συνδυασμό "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ".1

Ψηφοδέλτιο 42 υποψηφίων

Από συνολικά 42 υποψηφίους απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο που συγκρότησε ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Σουλιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης». Εξ αυτών, οι 27 βρίσκονται στον κατάλογο της εκλογικής περιφέρειας ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ και οι υπόλοιποι 15 στις Ε.Π. Δομνίστας, Κτημενίων, Ποταμιάς και Προυσού και Φουρνά.


"ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ"

Υποψήφιος Δήμαρχος:

Σουλιώτης Νικόλαος του Δημητρίου

---------------------

42 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Εκλογική Περιφέρεια ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ:

Γαλανός Γιάννης του Λάμπρου, Γενιτσαρόπουλος Χρήστος του Σεραφείμ, Γιαννιώτης Στέφανος του Νικολάου, Δεδούση Φωτεινή του Σεραφείμ, Δεληγεωργόπουλος Απόστολος, Δόση Μαρία - Ελευθερία του Χρήστου, Ζαλοκώστα Σοφία του Κωνσταντίνου, Θεογιάννη Μαρία του Βάιου, Θεοδωρόπουλος Βασίλειος του Δημητρίου, Καμάρα- Γαλάνη Αθανασία (Νάνσυ) του Ελευθερίου, Κολοκύθας Δημήτριος του Σεραφείμ, Κονιαβίτη - Ζαρμακούπη Ευδοξία (Εύη) του Ανδρέα, Κουρλός Δημήτριος του Νικολάου, Κουτρομάνος Ταξιάρχης του Παναγιώτη, Κριπάση - Μπάρκα Αναστασία (Τασία) του Ιωάννη, Λαθύρη Κωνσταντίνα του Ιωάννη, Λάππας Γεώργιος του Ιωάννη, Λυκοκάπη Αντιγόνη (Άντα) του Ιωάννη, Πέτρου Ιωάννης του Χριστοφόρου, Ρούσση Κυριακή (Κική) του Λαζάρου, Σβερώνης Ιωάννης του Γεωργίου, Σιαξαμπάνη Ελένη του Σταύρου, Τάσιου Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, Τσάμπρας Χρήστος του Πέτρου, Τσιώλης Βασίλειος του Λάμπρου, Φακίτσας Βασίλειος του Νικολάου, Χαλκιάς Παντελεήμων (Παντελής) του Δημητρίου.

Εκλογική Περιφέρεια ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ:

Παναγοδήμος Δημήτριος του Κων/νου, Τσιτούρη - Κατσιάρη Παρασκευή (Βούλα) του Ιωάννη, Χασάνος Αντώνιος του Θεοδώρου.

Εκλογική Περιφέρεια ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ:

Κεραμάρης Δημήτριος του Ευριπίδη, Κρουστάλλης Δημήτριος του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια ΠΟΤΑΜΙΑΣ:

Μαντζιούτας Νικόλαος του Αλέξανδρου, Τσιουγκρή- Γυφτομήτρου Κωνσταντία (Ντίνα) του Χαραλάμπους, Μουτάφη Αναστασία του Βασιλείου.

Εκλογική Περιφέρεια ΠΡΟΥΣΟΥ:

Βονόρτας Δημήτριος του Φωτίου, Κοκόση - Χαβέλου Νικολέτα - Κωνσταντίνα του Βασιλείου, Κουρκούτας Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Μούρτος Αλέξανδρος (Αλέκος) του Κωνσταντίνου, Τσιλιμέκης Χρήστος του Δημήτρη.

Εκλογική Περιφέρεια ΦΟΥΡΝΑ:

Γκαρίλα - Διαμαντή Γεωργία του Ιωάννη, Χούπας Δημοσθένης του Κωνσταντίνου