Στο Καρπενήσι και τη γύρω περιοχή περιόδευσε, πριν λίγες ημέρες, κλιμάκιο του «Ποταμιού», αποτελούμενο από την κα Αντιγόνη Λυμπεράκη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του κόμματος, την κα Μαίρη Λεοτσίνη, υποψήφια ευρωβουλευτή του Ποταμιού και τον κ. Πλάτωνα Τήνιο, οικονομολόγο, Επίκουρο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο του Ποταμιού στην Ευρυτανία, κ. Αντώνη Μανίκα.
Η ομάδα του Ποταμιού βρέθηκε σε τοπικές επιχειρήσεις στα χωριά Βουτύρο και Γαύρο και αργότερα επισκέφτηκε την κεντρική πλατεία Καρπενησίου, ενημερώνοντας κατοίκους επισκέπτες και καταστηματάρχες για το Ποτάμι και τις προτεραιότητές του στις Ευρωεκλογές.
Τέλος, επισκέφτηκαν τα γραφεία του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας», του υποψήφιου δημάρχου Καρπενησίου κ. Δημήτρη Λερογιάννη· όπως είναι γνωστό, άλλωστε, το κόμμα έχει δηλώσει τη στήριξή του στον συνδυασμό που διεκδικεί τον δήμο Καρπενησίου.