Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τη φανέλα με το εθνόσημο φόρεσε ο 16χρονος Ευρυτάνας, Γιάννας Τσάρας! Πήρε μέρος στην προπόνηση της Εθνικής Κ16

Θα θυμάται για πάντα την 22η Μαΐου 2019 ο ταλαντούχος Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής, Γιάννης Τσάρας, που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, συμμετέχοντας στην προπόνηση της προεπιλογής της Εθνικής κάτω των 16 ετών (φωτο).tsaras-giannis-ethniki-k16-3

Ο γεννημένος το 2003 αμυντικός του ΠΑΟΚ Καρπενησίου και της Μικτής της ΕΠΣ Ευρυτανίας, κέντρισε το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή Θόδωρου Ελευθεριάδη, κλήθηκε στην Κ16 και έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης (22/5), βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, παίρνοντας μέρος στα προπονητικά διπλά μαζί με συνομήλικους του απ’ όλη την Ελλάδα -περίπου 35 στον αριθμό.

Ο 16χρονος είχε αξιόλογη παρουσία, όντας σχεδόν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Ελπίζουμε και ευχόμαστε δε, αυτή του η παρουσία να αποτελέσει μόνο την αρχή για ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Κρικελλιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002», κατόπιν αγωνίστηκε με τον Κεραυνό Κρικέλλου και πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ενώ αποτελεί και μέλος της μικτής ομάδας της ΕΠΣ (Κ16).