Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Καρπενήσι. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε τους υποψηφίους της Ευρυτανίας (ΦΩΤΟ)

Μια «ανάσα» πριν τις εκλογές της Κυριακής (26/5) και οι υποψήφιοι πυκνώνουν τις εμφανίσεις τους σε πόλεις και χωριά. Την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, το Καρπενήσι επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση», μίλησε στο Συνεδριακό Κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους της Ευρυτανίας.1

Είχαν προηγηθεί, την ίδια ημέρα, συναντήσεις του επικεφαλής της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», με τοπικούς φορείς.

Η προεκλογική εκδήλωση διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο, εκεί όπου βρέθηκαν δεκάδες φίλοι του συνδυασμού από γειτονικούς νομούς (επιστρατεύτηκε και λεωφορείο) αλλά και… υποψήφιοι ψηφοφόροι από το Καρπενήσι.

Η ομιλία

Στην ομιλία του, ο Απ. Γκλέτσος, σταχυολόγησε τις προτεραιότητες της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης» για τη Στερεά, θέτοντας πολύ ψηλά την προσβασιμότητα, σχολιάζοντας, για την περίπτωση της Ευρυτανίας, τον ανολοκλήρωτο δρόμο των Αγράφων.

Η Περιφέρεια πρέπει να επενδύσει στον τουρισμό, είπε και αναφέρθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, για το οποίο θα επιχειρηθεί, όπως σημείωσε, επέκταση της λειτουργίας του («κατά 20% τον χρόνο») για περισσότερες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ τόνισε, πως αποτελεί μέλημα η διασύνδεση σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος στους πέντε νομούς της Στερεάς.

2

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημείωσε πως η Εκκλησία μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό σύμμαχο στο έργο της περιφερειακής αρχής την επόμενη ημέρα, ενώ δήλωσε περήφανος για τη θητεία του στον δήμο της Στυλίδας. Ακόμα, μοχλό ανάπτυξης μπορεί και πρέπει, επεσήμανε, να αποτελέσει η τυποποίηση τοπικών προϊόντων και εν γένει ο δευτερογενής τομέας.

Παρουσίαση υποψηφίων

Κατόπιν, ο Απ. Γκλέτσος παρουσίασε, έναν προς έναν, τους υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης» στον νομό Ευρυτανίας. Αυτοί είναι οι: Ανδρώνης Άγγελος, Μπαμπαλής Ηλίας, Μπαρτσώκας Κωνσταντίνος, Ντόκας Σωτήρης και Ταλιούρα Λαμπρινή.

Κάθε ένας/μία εξ αυτών, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συμπορευτεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, με την εκδήλωση να κλείνει σε πανηγυρικό κλίμα, επευφημίες και τη φωνή του… Νίκου Ξυλούρη στα ηχεία.

18

3

4