Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε τηλεοπτικό debate καλεί ο Μπαμπαλής τον Καρδαμπίκη εν όψει δεύτερου γύρου των εκλογών στα Άγραφα

Ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμαλής, που τερμάτισε πρώτος στις δημοτικές εκλογές, με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, με χθεσινή του ανακοίνωση (Τρίτη 28/5/2019), καλεί τον βασικό του αντίπαλο σε τηλεοπτικό debate με “ανοιχτά χαρτιά” και όλα τα θέματα πάνω στο τραπέζι.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Μπαμπαλή όπως δημοσιεύθηκε στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη 29/5/2019. 

«Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών στον δήμο Αγράφων και στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που οφείλει να διέπει μια έντιμη προεκλογική εκστρατεία, απευθύνω κάλεσμα προς τον συνυποψήφιο μου κ. Καρδαμπίκη να συμμετάσχουμε σε μια ανοιχτή, δημόσια συζήτηση στο τηλεοπτικό κανάλι της Λαμίας (Star Κεντρικής Ελλάδας).

Θεωρώ πως οι δημότες μας πρέπει να ακούσουν τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας, στο πλαίσιο ενός έντιμου, ειλικρινούς, ζωντανού διαλόγου, με όρους που πιστεύω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Ο προεκλογικός πολιτικός διάλογος πρέπει να αναβαθμιστεί, να αποκολληθεί από ξεπερασμένες πρακτικές και να επικεντρωθεί στα ουσιαστικά ζητήματα των Αγράφων .
Για τους λόγους αυτούς και για να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να αξιολογήσουν ιδέες, προτάσεις και για να δομήσουν αντικειμενικά κριτήρια επιλογής, απευθύνω πρόσκληση για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο διεκδικητών υποψηφίων Δημάρχων.».