Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. Παρέμβαση Κ. Μπακογιάννη για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας

Τον τελευταίο καιρό ήταν έντονες οι πληροφορίες από διάφορες πηγές ότι το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας, το μοναδικό κατάστημα Τράπεζας που λειτουργεί στον δήμο Αγράφων σε ολόκληρη την Δυτική Ευρυτανία και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες, τον δήμο Αγράφων και την τοπική οικονομία, με απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας, πρόκειται σύντομα να κλείσει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και την παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη. bako-trapez-rapr

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Ευρυτανικών Νέων", μετά από καθοριστική παρέμβαση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη προς την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, το υποκατάστημα της Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι η διοίκηση της τράπεζας προτίθεται να καταργήσει,  τελικά αυτό δεν θα γίνει και το κατάστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως μέχρι σήμερα. 

Όπως έχουν πληροφορηθεί τα Ευρυτανικά Νέα, ο  Κώστας Μπακογιάννης παρενέβη στην διοίκηση της τράπεζας εξηγώντας ακριβώς τους αντικειμενικούς λόγους που το κατάστημα δεν πρέπει να κλείσει, κάτι που φαίνεται ότι η διοίκηση αντελήφθη και τελικά αποφασίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας του. 

Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη, ο Κώστας Μπακογιάννης εκφράζει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.