Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΚΚΕ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ευρυτανίας

kkekor

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στον Νομό Ευρυτανίας για τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Ιούλη. Το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

Γιαννούλης Γιάννης  ετών 58. Αγρότης, Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αγράφων.

Παπαροϊδάμης Βασίλης ετών 67. Οικονομολόγος, Συνταξιούχος ΑΤΕ.

Σταμούλη Ελπίδα ετών 29. Ιδιωτικός εκπαιδευτικός.

Σε σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Βασίλης Παπαροϊδάμης, δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου και υποψήφιος βουλευτής έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Στις επερχόμενες εκλογές  της 7ης Ιουλίου θα είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ  και καλώ όλους τους Ευρυτάνες να εκφραστούν με την υπαρκτή τάση συμπόρευσης  με το ΚΚΕ και έτσι να εκφραστεί στην κάλπη το γεγονός ότι ευρύτερο τμήμα των εργαζομένων  προβληματίζεται, στέκεται θετικά απέναντι στο ΚΚΕ, στήνει αυτί, δείχνει ενδιαφέρον για τις θέσεις του.

Αυτοί που στις τριπλές εκλογές δεν έκαναν το βήμα  να στηρίξουν το κόμμα μας και στις τρείς κάλπες έχουν την ευκαιρία  την 7η Ιουλίου να συμπορευτούν με το ΚΚΕ γιατί εδώ βρίσκεται η ελπίδα , στη συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Για να βγει  τρίτο κόμμα το ΚΚΕ στη Βουλή, για ουσιαστική αντιπολίτευση για τα συμφέροντα  της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού με στόχο την ανατροπή του βάρβαρου συστήματος της φτώχειας , του πολέμου και της ανεργίας.".