Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αναρτήθηκαν σήμερα (28/6) το πρωί στα λύκεια της Ευρυτανίας οι βαθμοί των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις

Το πρωί της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2019, αναρτήθηκαν στα σχολεία όλης της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.panellinies-2019-gel-bathmoi

Εικόνα νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 28/6, στο ΓΕΛ Καρπενησίου

Στα Λύκεια της Ευρυτανίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε αποστείλει τις σχετικές λίστες συμμετεχόντων και βαθμών στα κατά τόπους λύκεια, οι διευθύνσεις των οποίων με τη σειρά τους τοιχοκόλλησαν τους πίνακες στα σχολεία.

Διευκρινίζεται ότι, όπως και πέρυσι, οι καταστάσεις περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι  τα ονομαστικά στοιχεία του -για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου άρχισαν από το πρωί να καταφθάνουν υποψήφιοι των πανελλαδικών για να δουν τις επιδόσεις τους, η ανακοίνωση των οποίων τερματίζει κομμάτι της αγωνίας παιδιών και οικογενειών -αφού η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την αναγγελία των βάσεων σχολών και τμημάτων.

Τα Μηχανογραφικά

Από την Πέμπτη 4-7-2019 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.