Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

ev media-logo

Στο Συνεδριακό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Θωμαΐδος Οικονόμου, υποψήφιας βουλευτού (ΝΔ)

Το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Ιουλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο, η υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία, κα Θωμαΐς Οικονόμου, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση. Η πλαστική χειρουργός στο επάγγελμα, υποψήφια, ανέπτυξε στην ομιλία της τους βασικούς άξονες του προγράμματός της για την ανάπτυξη της Ευρυτανίας και παράλληλα παρουσίασε τις δεσμεύσεις του κόμματος και του προέδρου του, κ. Μητσοτάκη, για την επόμενη ημέρα.oikonomou-sinedriako12

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρ. βουλευτής κ. Δημοσθένης Τσιαμάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως ο τόπος έχει ανάγκη από ανανέωση προσώπων, «αφού αναγνωρίσουμε με τιμή και σεβασμό αυτό που προσέφεραν οι προηγούμενοι».

Λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε η υποψήφια βουλευτής κα Θωμαΐς Οικονόμου. Μίλησε για «ειλικρινή και ανιδιοτελή επιθυμία» να πολιτευτεί στην Ευρυτανία, με κίνητρο την «αγάπη για τον τόπο και το όραμα για μια Ευρυτανία καλύτερη και αντάξια της μοναδικής της ομορφιάς και των τεράστιων δυνατοτήτων της». Έθεσε ως προτεραιότητες την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της Ευρυτανίας, την ολοκλήρωση των οδικών έργων, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα (γεωργία - κτηνοτροφία), την αξιοποίηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, τη βελτίωση των παροχών υγείας, την περαιτέρω τουριστική αξιοποίηση, με στόχο «να γίνει η Ευρυτανία, Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.oikonomou-tzina-sinedriako1Παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος πόλωσης και διχασμού, μιλώντας για 4ετία που «μας πήγε 100 χρόνια πίσω», ψέγοντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς για μια σειρά από ζητήματα.

Μίλησε για ένα πρόγραμμα (της ΝΔ) που «...θα δώσει πνοή στην Ευρυτανία και σε όλη την Ελλάδα», περιγράφοντας το δημογραφικό ως το πλέον σημαντικό πρόβλημα του νομού σήμερα. Η στήριξη της οικογένειας και η κοινωνική πολιτική «αποτελούν σημαία στο πρόγραμμα της ΝΔ», επεσήμανε, και αναφέρθηκε σε παροχές της επόμενης ημέρας για την αντιστροφή του κλίματος. Κάλεσε δε τους εκλογείς να προσέλθουν στις κάλπες και εμφανίστηκε αισιόδοξη για επικράτηση της ΝΔ με αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Κατερίνα Καλαντζή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ευρυτανίας κ. Κώστας Λαθύρης, αντιδήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί από το Καρπενήσι και τα Άγραφα κ.α.

oikon-omilia-syn-1

oikon-omilia-syn-2

oikon-omilia-syn-3