Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

ev media-logo

Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Καρπενήσι. Δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, συμμετείχαν στα καμπ της Εθνικής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Καρπενήσι τα τρία καλοκαιρινά εκπαιδευτικά camps για αγόρια (Κ14 και Κ13) και κορίτσια (Κ14), που έγιναν το διάστημα 24-29 Ιουνίου στο Αθλητικό Κέντρο και εντάσσονται στο πρόγραμμα της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης «Training the future».ethniki-camp-athlitiko

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο για 44 αξιολογημένους ποδοσφαιριστές Κ14, 22 ποδοσφαιριστές Κ13 και 22 παίκτριες Κ14. Την τελευταία μέρα κάθε ηλικιακής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό παιχνίδι για την καλύτερη αξιολόγηση των παιδιών.

Τα αγόρια Κ14 και Κ13 που επελέγησαν, συμμετείχαν στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η επιλογή των παικτών για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ14 κΣαι Κ13 πραγματοποιήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Κ15 Θεόδωρο Ελευθεριάδη σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς και Ενωσιακούς προπονητές και για τις παίκτριες Κ14 που προέρχονταν από 15 γυναικεία σωματεία, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα.

Στο Καρπενήσι βρέθηκαν, επίσης, ο grassroots manager της Ομοσπονδίας, Χρήστος Σίσκος και μέλη από τα προπονητικά τιμ των Εθνικών Ομάδων, ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη λειτουργία των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Τέλος, άξια αναφοράς είναι η πλήρης και ουσιαστική υποστήριξη της ΕΠΣ Ευρυτανίας και προσωπικά του προέδρου της κ. Παπατζίμα, στην ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων.