Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του ζήτησε ο Κώστας Κοντογεώργος από το κέντρο του Καρπενησίου

Η τελευταία προεκλογική εκδήλωση στην Ευρυτανία ανήκε στον νυν βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (5/7) παραχώρησε ομιλία στο καφέ «Κάλλιον», στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, παρουσία φίλων και ψηφοφόρων της παράταξης και αυτοδιοικητικών. 1

Ήταν μια εκδήλωση στην οποία ο κ. Κοντογεώργος περιέγραψε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη ημέρα και ζήτησε από τους εκλογείς να τον εμπιστευτούν ξανά την Κυριακή 7 Ιουλίου ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Ο βουλευτής κατηγόρησε με δριμύ τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνησή του την τετραετία 2015-2019 και σημείωσε πως «την Κυριακή 7 Ιουλίου κλείνει μια μακρά περίοδος καταστροφής και διχασμού».

3

Χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια το μέλλον της χώρας και σταχυολόγησε βασικά σημεία των προγραμματικών δεσμεύσεων του κ. Μητσοτάκη, όπως τη μείωση της φορολογίας, του ΕΝΦΙΑ, το επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, επαναφορά επιδομάτων σε τρίτεκνους-πολύτεκνους κ.α.

Όσον αφορά στην Ευρυτανία, έθεσε ως προτεραιότητες τον οδικό άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο, τη στήριξη του αθλητικού τουρισμού και του πολιτισμού, τη στήριξη της αγροτοκτηνοτροφίας, την αναβάθμιση των παροχών υγείας, την ενίσχυση της παιδείας κ.α.

«Μαζί πετύχαμε πολλά», είπε απευθυνόμενος στο ακροατήριο και ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του «σε μια γνήσια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης». Προέτρεψε δε τους Ευρυτάνες ψηφοφόρους να «κλείσουν τα αυτιά τους στους περιφερόμενους σωτήρες» και να «απομονώσουν τα αποτυχημένα πολιτικά ζόμπι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Κατερίνα Καλαντζή, αυτοδιοικητικοί από το Καρπενήσι και τα Άγραφα -αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι.

2

4

5

6

7

8

9