Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Πανηγυρισμοί στο επιτελείο και τους ψηφοφόρους Κοντογεώργου για τη νίκη και τη νέα εκλογή στη μονοεδρική της Ευρυτανίας

Σε εκλογικό θρίλερ εξελίχθηκε η «μάχη» της μονοεδρικής της Ευρυτανίας, με τελικό, οριακό νικητή τον νυν βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Κοντογεώργο, ο οποίος επικράτησε με διαφορά μερικών δεκάδων ψήφων έναντι της συνυποψήφιάς του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κας Θωμαΐδος Οικονόμου.5

Μόλις το νικηφόρο αποτέλεσμα οριστικοποιήθηκε, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Κυριακής (7/7), στα γραφεία Κοντογεώργου επικράτησε εμφανής ανακούφιση και ενθουσιασμός, με το επιτελείο και την ομάδα του νυν βουλευτή να κατεβαίνουν λίγο αργότερα στην πλατεία Καρπενησίου για τα επινίκια και τον νεοεκλεγέντα βουλευτή να δέχεται διαρκώς συγχαρητήρια.

Τον κ. Κοντογεώργο συνεχάρησαν από κοντά ο έτερος υποψήφιος με τη ΝΔ, κ. Κλεομένης Λάππας, οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μωυσής Μπερμπερής και Νίκος Λαθύρης, όπως και ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, αντιδήμαρχοι κ.α. Ο βουλευτής επισκέφθηκε κατόπιν την αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Άρη Τασιό.

Σε δηλώσεις του στα «Ευρυτανικά Νέα» εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον ευρυτανικό λαό για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ανεπίσημα στοιχεία)

Κώστας Κοντογεώργος: 2.729 σταυροί

Τζίνα Οικονόμου: 2.617 σταυροί

Κλεομένης Λάππας: 1.183 σταυροί

Ρεπορτάζ και αναλύσεις για τις εκλογές στην Ευρυτανία, στα "Ευρυτανικά Νέα" που κυκλοφορούν την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

7

2

6

1

3

4