Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

46η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ. Με κοινό περίπτερο Καρπενήσι και Άγραφα

Ο δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με τον δήμο Αγράφων, συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η οποία άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου 2012 και θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ekthsi 496

«Η ισχύς εν τη ενώσει» αποτελεί τη φιλοσοφία των δύο δήμων της Ευρυτανίας, σε αυτή την κοινή προσπάθεια προβολής του τουρισμού και των τοπικών προϊόντων του τόπου μας

Θεωρώντας ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει τροχοπέδη στην εξωστρέφεια της Ευρυτανίας, οι δύο δημοτικές αρχές συμμετέχουν σε έναν από τους σημαντικότερους και με μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό θεσμούς της Στερεάς Ελλάδας, δράττοντας την ευκαιρία να διαφημίσουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νομού.

Με χαμηλό κόστος, συλλέγοντας προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις και χρησιμοποιώντας υλικά από την Ευρυτανική γη, οι δύο δήμοι κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν χώρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εντός της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, που υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες και τους ενημερώνει για την Ευρυτανία και τους προσκαλεί να τη γνωρίσουν, να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία της, τις μοναδικές γεύσεις της, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και την αξεπέραστη ιστορία της. Μάλιστα, στο περίπτερο των Ευρυτανικών δήμων διανέμεται και διαφημιστικό υλικό επαγγελματιών του νομού.

Ήδη το περίπτερο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου. Ειδικά στα εγκαίνια, το Σάββατο 12 Μαΐου, η συμμετοχή αλλά και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που επιβεβαιώνει την άποψη ότι με συνεργασία και κοινή προσπάθεια οι δύο δήμοι μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου. Να αναφέρουμε ότι την έκθεση επισκέφτηκε εκ μέρους του δήμου Καρπενησίου και ο αντιδήμαρχος κ. Κλεομένης Λάππας.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά στο κτήριο Β και οι ενδιαφερόμενοι για την Ευρυτανία μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο 38, από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ καθημερινά, εκτός από το Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου, που θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ. Εντωμεταξύ, στην έκθεση συμμετέχει και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με ειδικό θεματικό περίπτερο των αγροτικών της προϊόντων. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα παραβρεθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στην ημερίδα με θεματικό αντικείμενο την τεχνογνωσία εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς, στα πλαίσια της έκθεσης.