Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ανοικτή επιστολή Κλεομένη Λάππα: «Εξακολουθώ να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου, σε έναν διαρκή αγώνα για την ευημερία του τόπου»

 Ανοικτή επιστολή για το αποτέλεσμα των εκλογών απέστειλε ο κ. Κλεομένης Λάππας, ο οποίος στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία. Στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση των «Ευρυτανικών Νέων», την Τετάρτη 10/7/19, αναφέρονται τα εξής:lappas-kleomenis11

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Καταρχάς, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν, αλλά και εκείνους που δεν ανήκουν πολιτικά ή ιδεολογικά στην παράταξή της, έκαναν όμως την υπέρβαση και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ για τη στήριξή τους, τους νέους που επέλεξαν να μείνουν και να αγωνιστούν στο τόπο μας καθώς και τους νέους οικογενειάρχες, που βιώνουν όπως κι εγώ τις ίδιες αγωνίες και δυσκολίες της διαβίωσης στην Ευρυτανία. Μαζί οραματιστήκαμε και θέσαμε στόχους εφικτούς για την αξιοποίηση και την ανάδειξη του τόπου μας και κατά συνέπεια τη βελτίωση της ζωής μας. Ευχαριστώ τους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μου, που με ενθάρρυναν να προχωρήσω, με συμβούλεψαν και με έκαναν σοφότερο με τις εμπειρίες τους. Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα αυτό το σύντομο διάστημα της αναμφισβήτητα έντονης προεκλογικής περιόδου.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, σημαία μου είχα τον πολιτικό πολιτισμό, πορεύτηκα με ήθος, ανθρωπιά, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Θα συνεχίσω να πορεύομαι κατ' αυτόν το τρόπο με οποιοδήποτε κόστος αυτό συνεπάγεται. Εξακολουθώ να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου, σε έναν διαρκή αγώνα για την ευημερία του τόπου μας.

Συγχαίρω τον επανεκλεγέντα βουλευτή Ευρυτανίας, κ. Κοντογεώργο, και του εύχομαι μια παραγωγική θητεία, ώστε να καταφέρουμε στο νομό μας να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και να βρούμε τον βηματισμό μας προς την ανάπτυξη. Η επόμενη ημέρα χρειάζεται αποφασιστικότητα, σύνεση και κυρίως ενότητα.

 

Με εκτίμηση,

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ 

ΛΑΠΠΑΣ

του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ».