Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία των Αγράφων για συνολικά 290 παιδιά. Σε Κρέντη και Κερασοχώρι ο Καρδαμπίκης

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της Τετάρτης (11/9) για συνολικά 290 παιδιά - μαθητές/τριες των σχολείων του δήμου Αγράφων, από τα νήπια ως την τελευταία τάξη του λυκείου. Γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και αρκετός κόσμος συμμετείχαν στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.kardampikis-agiasmos-kerasoxori1

Ο δήμαρχος Αγράφων καθώς και οι τέσσερεις Αντιδήμαρχοι, έδωσαν το παρών στις έδρες των πρώην «καλλικρατικών» δήμων αντίστοιχα. Ο κ. Αλέξης Καρδαμπίκης βρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού σχολείου Κρέντης, καθώς και στο Γυμνάσιο- Λύκειο Κερασοχωρίου (ΦΩΤΟ), όπου το παρών έδωσε επίσης ο Δ/ντης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Ευρυτανίας κ. Λουκάς Δημητρίου.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αγράφων ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας, το σχολείο μπορεί και επιβάλλεται να γίνει, χώρος δημιουργίας, ελπίδας και προόδου.

Ως νέα Δημοτική Αρχή και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον σχολικό, που θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων των παιδιών μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την βέλτιστη λειτουργία των σχολείων μας.».