Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ποταμιά - Αταλάντη 0-1. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Μεγαλοχωρίτες (15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

απόσπασμα από την έντυπη έκδοση

Παραμονή των Θεοφανίων η Ποταμιά υποδέχθηκε στο χιονισμένο Καρπενήσι την Αταλάντη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παρότι ήταν ξανά αξιόμαχοι, οι Μεγαλοχωρίτες δεν απέφυγαν τη δωδέκατη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Παραμένουν ουραγοί χωρίς νίκη, με συγκομιδή δύο βαθμών.3

Το παιχνίδι κρίθηκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 22’, όταν ο Κώστας Μαλισσόβας έδωσε με διπλή προσπάθεια το προβάδισμα στην Αταλάντη (0-1)· ο Ανδρούτσος απέκρουσε το πρώτο σουτ από κοντά αλλά στην επαναφορά δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στην επανάληψη, η Αταλάντη προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, με τους Μεγαλοχωρίτες, προϊόντος του χρόνου, να αρχίζουν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, κερδίζοντας την κατοχή. Μετά το 70’ η Ποταμιά ανέβηκε επιθετικά και με αιχμές του δόρατος τον Γενιτσαρόπουλο και τον Σταμούλη δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση.

Την επόμενη (15η) αγωνιστική, η Ποταμιά αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου, που αγωνίζεται για την παραμονή του. Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στις 15.00.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ1

2

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4