Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ευρυτανόπουλα τα δύο πρώτα μωρά της HOPEgenesis για το 2020. Γεννήθηκαν σε Καρπενήσι και Αγρίνιο

Η HOPEgenesis, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.hopegenesis-arxeio

Τα Ευρυτανικά Νέα είχαν εκτενές ρεπορτάζ στο παρελθόν καθώς, ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται και στην Ευρυτανία - εξαιρεί, όμως, την πόλη του Καρπενησίου (ζήτημα που πρέπει να εξετασθεί). Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους. Η οργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές όπως και η Ευρυτανία. Ο οργανισμός αναλαμβάνει 100% τα έξοδα τοκετού σε κλινικές επιλογής της εγκύου και επίσης συμβάλλει με ιατρικό προσωπικό.

Τα δύο πρώτα μωρά της HOPEgenesis για το 2020, είναι Ευρυτανόπουλα! Πρόσφατα ανακοίνωσε δύο γεννήσεις για το 2020. Έγραψαν: "HOPEgenesis: 10 Ιανουαρίου 2020 στις 12:31 μ.μ. Καλωσορίζουμε το πρώτο μωρό της HOPEgenesis για το 2020! Είναι αγόρι κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Καρπενησίου και γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου ! Ευχαριστούμε θερμά (...) τον Δρ Ντικίμπο Ταμουνοσέπριε για την ιατρική φροντίδα”. Οι γονείς του νεογέννητου έγραψαν: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα κάνατε για εμάς. Καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο σας. Γιώργος - Γιούλη - Ηλέκτρα και ο αδερφούλης της!”.

"HOPEgenesis: 14 Ιανουαρίου 2020. Το 2ο μωρό του 2020 είναι εδώ! Είναι αγόρι κατάγεται από το Ραπτόπουλο του Δήμου Αγράφων και γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου! Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ Αθανάσιο Νικολακόπουλο για την ιατρική φροντίδα". Οι ευτυχισμένοι γονείς έγραψαν: “Ευχαριστούμε θερμά για όλα. Καλή συνέχεια στο έργο σας. Ο θεός να σας δίνει δύναμη να στηρίζετε περιοχές ορεινές - μειονεκτικές. Θωμάς - Λένα - Μπέμπης”.

Συγχαρητήρια και από μας.