Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τόπο στα νιάτα δίνει η Ποταμιά, που απέκτησε τον Γιάννη Τσούκα και τον Άρη Ρέπα

Δέκα αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου συμμετέχει η Ποταμιά. Οι Μεγαλοχωρίτες δεν διεκδικούν αγωνιστικά κάτι (η υπόθεση παραμονής έχει από καιρό τελειώσει), ωστόσο σε κάθε αγώνα παρουσιάζουν διάθεση και θέληση μέσα στο γήπεδο, διεκδικώντας πάντα ό,τι καλύτερο μπορούν.tsoukas-repas-collage

Η διοίκηση του Α.Ο.Π., προκειμένου να «φρεσκάρει» το ρόστερ της ομάδας, αναμένεται να προσθέσει στο δυναμικό της δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που σήμερα αγωνίζονται στο τοπικό Ευρυτανίας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Τσούκα (2003), που αγωνίζεται στον πρωταθλητή ΑΠΟΚ, και τον Άρη Ρέπα (2002), βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ Καρπενησίου. Αμφότεροι αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί και θα ενταχθούν στην Ποταμιά με υποσχετική επιστολή, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

"Με δυο δανεικούς νεαρούς Ευρυτάνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η ομάδα της Ποταμιάς στην δύσκολη και αξιοπρεπή προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Συγκεκριμένα μέλη της έως το καλοκαίρι θα είναι οι Άρης Ρέπας (ΠΑΟΚ Καρπενησίου) και Γιάννης Τσούκας (ΑΠΟΚ Βελούχι). Ο Ρέπας είναι γεννηθείς το 2002 και αποτελεί γένημμα-θρέμμα του 'δικεφάλου»', με τον οποίο φέτος σκόραρε τέσσερις φορές και ήταν ο πρώτος σκόρερ του. Ο Τσούκας γεννήθηκε το 2003 και αναδείχτηκε πρωταθλητής με το Βελούχι, σκοράροντας πέντε φορές. Κατά το παρελθόν υπήρξε μέλος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και της Μυρίκης.

Και οι δυο αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή και καλύπτουν θέση ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών και προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες Πάνο Μπουμπουρή και Πάνο Χρυσικό".