Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Λαμία - Ολυμπιακός σήμερα (4/2, 18:00), για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνουν Λαμία και Ολυμπιακός. Η αναμέτρηση θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης (4/2), στην έδρα των Φθιωτών, το ΔΑΚ Λαμίας. Θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στον Πειραία, με φόντο τους «4» του θεσμού.olympiakos-lamia-2019

 

Η Λαμία, με «οδηγό» την περυσινή μεγάλη έκπληξη αποκλεισμού των ερυθρόλευκων, θα επιδιώξει να επαναλάβει αντίστοιχες εμφανίσεις και να διεκδικήσει το μέγιστο δυνατό. Θα παραταχθεί, πάντως, με πολλά νέα πρόσωπα, καθώς εκτός από τους τραυματίες Πλιάτσικα και Μπαχανάκ, θα λείψουν και οι Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς. 

Την ίδια ώρα, για τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς άφησε οχτώ βασικούς παίκτες εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Σα, Μπα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βρέσκας, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί VAR στον θεσμό του Κυπέλλου. Εκδόθηκαν περίπου 4.500 εισιτήρια, ενώ τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου: 

ΤΡΙΤΗ (4/2)

18:00 Λαμία-Ολυμπιακός

ΤΕΤΑΡΤΗ (5/2)

17:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ

21:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΕΜΠΤΗ (6/2)

19:00 Αρης-Ατρόμητος