Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τα παιδιά ζωγραφίζουν την αναπηρία. Διαγωνισμός με χρηματικά έπαθλα για νηπιαγωγεία και δημοτικά

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες ν. Ευρυτανίας, διοργανώνει παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: «Τελικά, τι είναι η αναπηρία;».

amea-zografia

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Ευρυτανίας και τα παιδιά θα πρέπει να ζωγραφίσουν -είτε ως τμήματα είτε ως τάξη- σύμφωνα με το θέμα και να σχολιάσουν με λίγα λόγια το έργο τους.

Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η 1η Ιουνίου 2020. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν αρχές Σεπτεμβρίου και θα βραβευθούν την ημέρα διεξαγωγής της δεύτερης ποδηλατοδρομίας ευαισθητοποίησης για ΑΜΕΑ, που θα γίνει στο Καρπενήσι. Το πρώτο βραβείο ανέρχεται στα 300 ευρώ, το δεύτερο βραβείο είναι 150 ευρώ και για το τρίτο βραβείο προβλέπεται ποσό 75 ευρώ.

Τα σχολεία του δήμου Καρπενησίου θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 6975596198 για την παραλαβή του φακέλου με αποδεικτικό παραλαβής, ενώ για τα σχολεία του δήμου Αγράφων ο φάκελος θα παραδοθεί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγράφων (αρμόδια υπάλληλος Χρυσ. Ντουφεκιά) με αποδεικτικό παραλαβής. Όλα τα έργα θα κριθούν από αρμόδια επιτροπή.