Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι: Πάνδημο το τελευταίο "αντίο" στον Γιώργο Κατσιάδα. Στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία η εξόδιος ακολουθία

Ανείπωτη θλίψη, βουβός πόνος και αναπάντητα "γιατί", στο ύστατο χαίρε στον Γιώργο Κατσιάδα. Νωρίς το μεσημέρι (12:00) της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου 2020, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, στη συνοικία του Ξηριά, η εξόδιος ακολουθία του 30χρονου, που το πρωί του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του.kideia-katsiada-giorgou

Εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι, οικείοι και απλοί πολίτες, ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο, που τόσο πρόωρα και άδοξα έφυγε από τη ζωή. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό νέο, πράο, εργατικό και φιλότιμο.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια ζήτησε, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού", γι’ αυτό και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπήρχε ειδικός κουμπαράς.

Θυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, το περασμένο Σάββατο (22/2). Σε έναν χωματόδρομο δίπλα από τον περιφερειακό στον Ξηριά, βρέθηκε ολοσχερώς καμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο 30χρονος οδηγός του απανθρακωμένος.10

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για τον Γιώργο Κατσιάδα, ετών 30, χειριστή μηχανημάτων, μόνιμο κάτοικο Καρπενησίου.

Το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, από την πρώτη στιγμή, ερευνά και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου του· οι αστυνομικοί καλούνται να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου.

Τα «Ευρυτανικά Νέα» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κατσιάδα.