Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κορονοϊός: Ακυρώθηκαν επίσημα όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στους δήμους Καρπενησίου και Αγράφων

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Πέμπτη (27/2) οι δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων, γνωστοποίησαν την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεών τους, λόγω του κορονοϊού.apokries-karpen11

"Κατόπιν των αποφάσεων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ως Δήμος Καρπενησίου είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην ακύρωση όλων των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Δήμου», αναφέρει ο δ. Καρπενησίου.

"Κατόπιν αποφάσεως του Υπουργείου Υγείας, σας ανακοινώνουμε ότι, ακυρώνονται οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δυτικής Φραγκίστας και του Τριποτάμου", ανακοίνωσε με τη σειρά του ο δήμος Αγράφων.

Θυμίζουμε ότι, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ακυρώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ανά την ελληνική επικράτεια, για λόγους πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό.

Η απόφαση του υπουργού σημαίνει επίσης ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μεγαλύτερα καρναβάλια στη χώρα, όπως αυτά της Πάτρας, της Ξάνθης, του Ρέθυμνου και αλλού. Με ανακοίνωσή του και ο Δήμος Αθηναίων γνωστοποιεί ότι "μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου".