Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Δημήτρης Χρυσικός διαμαρτύρεται για τον τίτλο της συνέντευξής του

Κύριε Διευθυντά,

Διαμαρτύρομαι για τον τίτλο που χρησιμοποιήσατε στην έγκριτη εφημερίδα σας, που αφορά τη συνέντευξη που έδωσα για την έκδοση της 16ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη ήταν πολιτική, με πρόταση και όπως απεδείχθη και πρόβλεψη, καθώς έγινε 2 με 3 μέρες νωρίτερα και αφορούσε συνένωση της κεντροδεξιάς.

Πρώτον, πρότεινα, λοιπόν, με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. στον νομό Ευρυτανίας, επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία, που θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος στην εφημερίδα σας.

Δεύτερον, μέσα από τη συνέντευξη «βγαίνει» και δεύτερος τίτλος. Διαχρονική η προσφορά του κ. Κώστα Κοντογεώργου στον τόπο μας αλλά και μελλοντική.

Αναφέρομαι και πάλι στον τίτλο σας, που είχατε μάλιστα και με κόκκινα γράμματα και διερωτώμαι ποιον αφορά σήμερα τι έγινε πριν κάποια χρόνια με τον κάθε Χρυσικό. Θα αναφερόμουν στην παροιμία του τι έκανε η φοράδα στο αλώνι και πιο εύστοχα «περασμένη η βροχή κάπα δεν χρειάζεται…»

Πολιτικά άλλα έχουν σημασία, τα οποία και σεις προσωπικά τα γνωρίζετε, όπως η άψογη συνεργασία μου, τόσο ως νομαρχιακός σύμβουλος, όσο και σαν πρόεδρος της ΝΟΔΕ, με τον Κώστα Κοντογεώργο.

Και για την ιστορία, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2010, ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρότεινα στον Κώστα Κοντογεώργο θέση υποψηφιότητας για να διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Του πρότεινα επίσης να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου και φυσικά για αντιπεριφερειάρχης, όπως και έπραξε κι εγώ τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις και τις δύο Κυριακές και βγήκε πρώτος στον νομό Ευρυτανίας.

Τέλος, θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα με ποδοσφαιρική ορολογία. Αναφερθήκατε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με σκορ και φάσεις, σταθήκατε στα πλάγια άουτ και ποτέ με τον τίτλο δεν έμαθε κανείς το σκορ.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία