Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Εννέα (9) προσλήψεις, για 4 μήνες, στον δήμο Αγράφων. Θα απασχοληθεί προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων, οι προθεσμίες

Την έγκριση πρόσληψης προσωπικού εννέα (9) ατόμων, για διάστημα τεσσάρων μηνών, λόγω έκτακτων αναγκών που προκύπτουν από την πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισε ο δήμος Αγράφων. Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως, διά περιφοράς, στις 10 Απριλίου.agrafa-proslipseis-4mina

Πιο ειδικά, τονίστηκε στη συνεδρίαση ότι οι υπηρεσίες του δ. Αγράφων, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών του νέου ιού, αλλά και της υποχρεωτικής χορήγησης αδειών ειδικού σκοπού σε υπαλλήλους, έχουν ανάγκη από προσωπικό, που θα καλύψει κενά.

Αρχικά, αξιολογήθηκε ως αναγκαία η πρόσληψη δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Νοσηλευτών/τριών και ενός (1) ατόμου ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, για την επικουρική κάλυψη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την πρόσληψη τριών (3) ατόμων με ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, λόγω των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν για τον καθαρισμό δρόμων (λόγω γεωμορφολογίας, καιρού) αλλά και για την εύκολη πρόσβαση των κοινωνικών υπηρεσιών στα νοικοκυριά, για την κάλυψη όσων χρειάζονται το κρίσιμο διάστημα που διανύουμε.

Επιπλέον, οι ανάγκες στην καθαριότητα είναι αυξημένες (λόγω και της άφιξης ετεροδημοτών) και ως εκ τούτου, θα προσληφθούν τρία (3) άτομα με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.agrafa-proslipseis11

Η συνολική δαπάνη για τη μισθοδοσία φθάνει τις 48.760 ευρώ και θα καλυφθεί από την κατανομή σε μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς δήμους.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λόγω του κατεπείγοντος είναι τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες και θα διαρκέσει έως τις 28/4/2020. Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων ή σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσής της, θα διατίθεται από την υπηρεσία κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ