Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

ev media-logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Με προσωπική παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη, αναβάλλεται η έλευση μεταναστών στο Καρπενήσι. Αναμένονται ανακοινώσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με πολιτική του παρέμβαση, ήδη από χθες και μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το αποκλειστικό ρεπορτάζ των Ε.Ν. για την έλευση μεταναστών στο Καρπενήσι, ενδιαφέρθηκε προσωπικά για το θέμα.bakogiannis-2020

Αφουγκραζόμενος, λένε οι πληροφορίες, την κοινή γνώμη αλλά και τα πραγματικά δεδομένα όσον αφορά την υγειονομική κρίση στην Ευρυτανία, δεδομένου ότι στον νομό δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού, αλλά και τη δραματική μείωση του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, η έλευση προσφύγων στο Καρπενήσι καθίσταται προβληματική για την τοπική κοινωνία. 

Ο Κ. Μπακογιάννης, επιχείρησε παρεμβαίνοντας σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και πέτυχε την αναβολή της έλευσης μεταναστών στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένονται σύντομα επίσημες ανακοινώσεις, είτε αυτές αφορούν μόνο την Ευρυτανία και το Καρπενήσι είτε γενικότερα την πολιτική της κυβέρνησης στη διασπορά στην ενδοχώρα μεταναστών από τα νησιά.

Συνεχής ενημέρωση...