Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ) «Το Νοσοκομείο Καρπενησίου δεν μπορεί να διαχειριστεί την έλευση μεταναστών» - Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους

Παράσταση διαμαρτυρίας για το ενδεχόμενο έλευσης μεταναστών στο Καρπενήσι, υπό το πρίσμα του ότι το Νοσοκομείο, λόγω υποστελέχωσης, δεν είναι σε θέση, όπως λένε, να διαχειριστεί επιπλέον περιστατικά, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Καρπενησίου.1

Ιατροί, νοσηλευτές/τριες, διοικητικό προσωπικό, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κ.α., φορώντας μάσκες, συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) στην είσοδο του Νοσοκομείου, θέλοντας να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια μετεγκατάστασης μεταναστών από τα νησιά.

«Το νοσοκομείο στην ουσία υπολειτουργεί, γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει μείνει με δύο Παθολόγους, που καλύπτουν τον μισό, ουσιαστικά, μήνα εφημεριών, και ο υπόλοιπος μήνας καλύπτεται με το… φιλότιμό τους», δήλωσε στα Ευρυτανικά Νέα ο κ. Νίκος Ανδρέου, Πρόεδρος Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου.

ΒΙΝΤΕΟ

Σημείωσε, ακόμα, ότι το Γ.Ν. λειτουργεί «στα όρια του» και έψεξε τους κυβερνητικούς χειρισμούς όσον αφορά στα σχέδια μετεγκατάστασης μεταναστών στο Καρπενήσι εν μέσω πανδημίας, τη στιγμή που, όπως λέει, οι δομές Υγείας «είναι ήδη εξουθενωμένες». Επεσήμανε δε την έλλειψη υλικών προστασίας απέναντι στον κορονοϊό.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει επιπλέον επιβάρυνση το νοσοκομείο», πρόσθεσε ο πρόεδρος των εργαζομένων και κατέληξε λέγοντας πως αυτό το μήνυμα αποσκοπεί να στείλει, σε τοπική κοινωνία και αρχές, η παράσταση διαμαρτυρίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

13

14