Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Μέχρι τις 15 Μαΐου οι αιτήσεις για το επίδομα Ορεινών & Μειονεκτικών Περιοχών - Ενημέρωση από τον δήμο Καρπενησίου

Έως τις 15 Μαΐου 2020 θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για το Επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών του 2019, με την Ευρυτανία να περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα.epidoma-oreinwn-perioxwn1

Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται: σε 600 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000 ευρώ και σε 300 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των 3.001 ευρώ και του ποσού των 4.700 ευρώ.

Για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, ο δήμος Καρπενησίου εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

«Θέμα: Επίδομα ορεινών περιοχών – Όνομα αιτούντος

Δικαιολογητικά σε πρώτη φάση, χωρίς τις αναμενόμενες διευκρινήσεις:

1. Φωτ/φο ταυτότητας του αιτούντος

2. Λογαριασμός IBAN του αιτούντος

3. Εκκαθαριστικό του αιτούντος

4. Ε1 του αιτούντος

Να αποστέλλονται όλα τα δικαιολογητικά με mail στο:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης, στέλνουμε την αίτηση να την συμπληρώσει και να την υπογράψει ο αιτών, ώστε να την στείλει πάλι πίσω. Διαφορετικά, θα την συμπληρώσουμε εμείς και θα περάσει ο αιτών να βάλλει υπογραφή.

Να αναφέρονται στο mail ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και που είναι δημότης ο αιτών και που μόνιμος κάτοικος ώστε να αναζητούμε εμείς το Π.Ο.Κ. και την Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας».

Την αίτηση μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ