Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Νέος σύμβουλος δημάρχου στα Άγραφα. Πρόσληψη ενός μηχανικού για την ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας - Oι άνθρωποι του δημάρχου

dimarxeio-agrafa-kerasoxori1

Την πρόσληψη ενός ακόμη ειδικού συμβούλου ανακοίνωσε ο δήμος Αγράφων. Πρόκειται για τον Γεώργιο Κ. Ντελή, ο οποίος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών.

Είναι ο τέταρτος ειδικός σύμβουλος στον δήμο Αγράφων και ο δεύτερος με ειδικότητα και εμπειρία σε θέματα τεχνικών έργων και υποδομών, που αναμένεται να συμβάλλει στο έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, η οποία -όπως πολλάκις έχουν καταγράψει τα «Ευρυτανικά Νέα»- έχει αποδεκατιστεί λόγω των συνεχών μετατάξεων υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες.

Να θυμίσουμε πως και ο ειδικός σύμβουλος Χρήστος Ε. Μάκκας, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, έχει προσληφθεί για την ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ειδικοί σύμβουλοι του Αλέξη Καρδαμπίκη είναι και οι: Κωνσταντίνος Χ. Τζερεμές, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας Τ.Ε. της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας και Βασιλική Χ. Τάτση, πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.